MENÜ

Baba-mama termékcsalád

Babaszoba a Babbo bababútortól

Úgy gondoltuk, hogy szeretnénk Önökkel is megosztani személyes tapasztalatainkat.

Az itt található textil-, és egyéb termékekre a párommal szülőkként akadtunk rá, és miután pozitív véleménnyel vagyunk felőlük, ezért merjük ajánlani.

Lányaim kedvence a puha takaró, mely nemcsak hogy jó meleg, párnaként is fantasztikus, és még rágni is kiváló!
 

A "baba az autóban" táblák egyediek, nem kell azokat az autóra ragasztani, bármikor leszedhetők, tisztíthatók, különböző színeivel figyelemfelkeltők.

Próbálják ki, nem fognak csalódni!

Üdvözlettel

Bucsú Csaba
ügyvezető

 

Törülköző, Babbo bababútor logóval. 80x80cm-es méretű, egyedi hímzésű Babbo törülköző, kapucnival.
Babatakaró, Babbo bababútor hímzett logóval. A takaró 80x80 cm-es méretben készül.
Partedli, Babbo bababútor logóval. A partedli 100% pamutból készül, praktikus, patentos kivitelben. Egyedi, hímzett Babbo logóval.
"baba az autóban" figyelmeztető tábla 16 x 16cm-es méretben, figyelemfelkeltő színekben.
"baby on board" figyelmeztető tábla 16 x 16cm-es méretben, figyelemfelkeltő színekben.
"ikrek az autóban" figyelmeztető tábla 16 x 16cm-es méretben, figyelemfelkeltő színekben.
"twins on board" figyelmeztető tábla 16 x 16cm-es méretben, figyelemfelkeltő színekben.
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.