MENÜ

Biztonságról

    Biztonság, Babbo bababútor

 A biztonságról

A Babbo®bababútor nagy hangsúlyt fektet a biztonságra.
Már a tervezés folyamán elsődleges célunk volt, hogy bútoraink a dizájn és a funkcionalitás mellett biztonságosak legyenek, mind a mama, mind a baba örömére.

Éppen ezen elgondolások inspiráltak minket arra, hogy az elérhető legjobb alapanyagokat, alkatrészeket és technológiákat használjuk a bútorok gyártása folyamán.
Ezen az oldalon megtekintheti mindezen anyagok biztonsági és bevizsgálási adatlapjait.

 

BLUM kivetőpántok és fiókrendszerek
ISO minősítés
Reach tanúsítvány
RoHS dokumentum
EGGER bútorlapok, HPL lemezek és MDF lapok
Megfelelőségi nyilatkozat
Műszaki adatlap
KUMPLAST élzáró anyagok
Megfelelőségi nyilatkozat
Häfele alkatrészek
ISO 9001 minősítés EN
ISO 9001minősítés DE
 
DANA LIM ragasztóanyagok
Biztonsági adatlap
Termékjellemzők
SAYER bababarát felületkezelő anyagok
ISO 9001 minősítés
ISO 14001 minősítés
Bababarát minősítés
Ökocímke
HRANIPEX élzáró anyagok
ISO Minősítés
Cseh Minősítés
Biztonsági adatlap
Biológiai bevizsgálási adatlap

 

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.