MENÜ

Bútorokról

 

Déry Judit - A Babbo bababútorok tervezője

 Déry Judit

építész tervező művész
2002 MÉK-MÉSZ Építész Diploma Díjasa
A Babbo bababútorok tervezője

„Babának és mamának,…,
-talán kicsit dekadens, kicsit fényűző-Kívülről Anyának, belülről „Őfelségének”...
Bővebben...

MagyarBrands 2016-Babbo bababútor  

MagyarBrands Díj 14 15 16

A Babbo babababútor 2014-ben a hazai bababútor gyártók között elsőként, elnyerte a MagyarBrands Díjat, amit 2015-ben és 2016-ban ismét elnyert.
Bővebben...

     
SOTE ajánlás-Babbo bababútor   Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika ajánlása
Minden Babbo kiságyat a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika ajánlása alapján döntött fekvőfelülettel gyártjuk le.
Az ajánlás dokumentuma megtekinthető itt.
A bukásról, GERD.
     
3 év teljes körű garancia - Babbo  

3 év teljes körű garancia*

Bútorainkra 3 év teljes körű garancia vonatkozik.
Minden elkészült és átadott bababútorhoz jótállási jegyet, illetve karbantartási-, és használati útmutatót adunk.

     
Minőség ellenőrzött termék - Babbo  

Minőségellenőrzés

Minden bútorunk átesik a Babbo®szigorú minőségellenőrzési folyamatán, hogy biztosítani tudjuk azt a minőséget, melyet vásárlóink elvárnak tőlünk.

     
Szabványoknak megfelelő bútorok - Babbo  

Szabványos bútorok

Minden bútorunk megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület szigorú előírásainak, szabványainak, melyeket minden bútorunkon feltüntetünk.

     
Minőségi alkatrészek - Babbo  

Minőségi alkatrészek

Bútoraink tervezése folyamán fontosnak tartottuk a kiváló minőségű osztrák BLUM cég vasalatainak beépítését, mert ezekkel az alkatrészekkel tudjuk a kiváló minőséget és biztonságot nyújtani vásárlóink részére.

     
Ingyenes beépítés - Babbo  

Ingyenes szállítás és beépítés*

Budapest területén, illetve a fővárost övező városokba ingyenesen szállítjuk ki a megrendelt termékeket, továbbá ingyenesen összeszereljük és beépítjük a bútorokat a babaszobába.

     
Ingyenes tervezés és szaktanácsadás - Babbo  

Ingyenes tervezés és szaktanácsadás**

Minden megrendelőnknek ingyenesen megtervezzük álmai babaszobáját akár több verzióban is a könnyebb döntés érdekében. Kollégáink teljes körű tanácsadással segítenek a babaszoba berendezésénél illetve a felmerülő kérdéseknél.

     
Magyar bútor - Babbo bababútor  

Magyar bútor

Bútoraink Magyarországon, a Babbo® bababútor saját üzemében készülnek, magyar kollégák által tervezett és összeszerelt termékek.

     

 

*A garanciális feltételeket, illetve az ingyenes szállítás és beépítésre vonatkozó városok listáját, valamint Magyarország többi területére érvényes tájékoztatónkat megtalálja az ÁSZF rovatunkban; vagy tájékozódjon kollégáinknál.

** Az ingyenes tervezés előleg befizetés mellett érvényes. A tervezés előleg fizetés nélkül is lehetséges, ebben az esetben díjat számolunk fel, mely egy esetleges megrendelés esetén levonásra kerül a végösszegből.

 

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.