MENÜ

Cimke: bútorok sote ajánlással

Új bababútor a piacon!

2013-03-27

Pelenkázó, babaágy prémium minőségben  

Új bababútor a piacon!

Babbo® márkanévvel új bútor jelent meg a bababútorok világában!

A 21. század dizájnjának megfelelő stílusban megálmodott családok között a prémium kategóriás berendezésektől kezdve... 


Bővebben ...

A piacon elsőként döntött fekvő felület!

2013-03-27

Dönthető fekvőfelületű babaágyak - Babbo  

A piacon elsőként döntött fekvő felület!

A Babbo® bababútorok kiságyait dönthető fekvőfelülettel láttuk el.

Hogy miért fontos ez?

Ma már a kórházakban az újszülött babákat döntött kiságyakban helyezik el, mellyel csökkenthető a gastroesophagealis reflux (GERD), vagyis a „bukás” esélye...


Bővebben ...

Bemutatkozik a Stella család!

2013-04-17

Kiságy, babaágy, pelenkázó komód, Babbo STELLA babaszoba  

Bemutatkozik a Stella család!

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád az újszerű, dinamikus stílust kedvelő szülők részére lett megálmodva, akik babájuk számára - a modernség és a lendületesség mellett - lágy vonalvezetésű, ugyanakkor dizájnos berendezést képzelnek el...


Bővebben ...

FEMIBION ROAD SHOW 2013.

2013-05-07

 

Lila babaszoba a Babbo bababútortól, STELLA

 

FEMIBION ROAD SHOW 2013.

Várunk minden kedves kismamát és kispapát a 2013. május 12-én, vasárnap megrendezésre kerülő ingyenes információs napon!

Mi is ott leszünk!

A helyszínen megtekinthető lesz a Stella bútorcsalád lila színvilága, és bővebb tájékoztatást is adunk berendezéseinkkel kapcsolatban.

Bababútoraink a kiállítás napján 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg, amennyiben azt a helyszínen megrendelik...


Bővebben ...

Bemutatkozik a Fiore család!

2013-05-16

Kiságy, babaágy, pelenkázó komód, Babbo FIORE babaszoba   Bemutatkozok a Fiore család!
Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE család elemeit, melyek minden otthonhoz illeszkednek, gazdag színviláguk pedig nemcsak a csöppségek érdeklődését keltik fel, de az anyukák és apukák is örömüket lelik bennük...

Bővebben ...

Bemutatkozik a SOLE család!

2013-06-27

Babbo SOLE rózsaszín babaszoba   Bemutatkozik a SOLE család!
Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE család tagjait, variálható fogantyúival és akasztós fali polcaival egyediek a Babbo bútorcsalád palettájában.
A SOLE bútorcsalád elemválasztéka igen széles, így minden kismama megtalálja álmai babaszobájának kialakításához a szükséges bútorzatot.

Bővebben ...

Bemutatkozik a MARE család!

2013-07-31

 

Juhar babaszoba a Babbo bababútortól, MARE  

Bemutatkozik a MARE család!
A meghitt hangulatú MARE család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, természetességet, nyugalmat és melegséget árasztva a baba „lakosztályába”.
A nélkülözhetetlen kiságy és pelenkázó mellett kétajtós szekrények, nyitott könyvespolcok és játéktároló szekrények gazdagítják a család kínálatát, melyek egységesen, a MARE család minden stílusjegyét magukon hordozzák...


Bővebben ...

Babamama Expo 2013

2013-10-22

Babamama Expo, Babbo bababútor  

Babamama Expo 2013.
Szeretettel várunk Téged is a Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Babamama Expóra, ahol kiemelt támogatóként a Babbo bababútor is részt vesz.

Az év legrangosabb babás-mamás eseményére mind az öt bútorcsaládunkkal készülünk, és bemutatásra kerül a piacon általunk egyedüliként gyártott dönthető fekvőfelületű babaágy is. 


Bővebben ...

1 2 3 4
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.