MENÜ

Cimke: baba-mama

Babamama Expo 2013

2013-10-22

Babamama Expo, Babbo bababútor  

Babamama Expo 2013.
Szeretettel várunk Téged is a Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Babamama Expóra, ahol kiemelt támogatóként a Babbo bababútor is részt vesz.

Az év legrangosabb babás-mamás eseményére mind az öt bútorcsaládunkkal készülünk, és bemutatásra kerül a piacon általunk egyedüliként gyártott dönthető fekvőfelületű babaágy is. 


Bővebben ...

Várandósok Napja, 2014. március 22.

2014-02-12

Babakunyhó, Babbo bababútor

 

Babakunyhó Várandósok Napja
Szeretettel várunk 2014. március 22-én szombaton, a Babakunyhó - Pepita Marketing Kft. szervezésében megrendezésre kerülő Várandósok Napjára, ahol kiállítóként a Babbo bababútor is részt vesz.

Bővebben ...

Törülköző, BABBO

2013-03-26

Törülköző, Babbo bababútor logóval. 80x80cm-es méretű, egyedi hímzésű Babbo törülköző, kapucnival. Anyaga 100% pamut.

Bővebben ...

Takaró, BABBO

2013-03-26

Babatakaró, Babbo bababútor hímzett logóval. A takaró 80x80 cm-es méretben készül. Kétrétegű kialakításának köszönhetően nagyon meleg és puha. Anyaga Babysoft 100% polyester. Egyedi, hímzett Babbo logóval.

Bővebben ...

Partedli, BABBO

2013-03-26

Partedli, Babbo bababútor logóval. A partedli 100% pamutból készül, praktikus, patentos kivitelben. Egyedi, hímzett Babbo logóval.

Bővebben ...

BABBO baba az autóban tábla

2013-03-26

"baba az autóban" figyelmeztető tábla 16 x 16cm-es méretben, figyelemfelkeltő színekben. Két, vízszintesen elhelyezett tapadókorong biztosítja a fix rögzítést az üveg felületén. Amennyiben nem találná meg álmai színét választékunkban, úgy elkészítjük egyedi elképzeléseit is!

Bővebben ...

BABBO baby on board tábla

2013-03-30

"baby on board" figyelmeztető tábla 16 x 16cm-es méretben, figyelemfelkeltő színekben. Két, vízszintesen elhelyezett tapadókorong biztosítja a fix rögzítést az üveg felületén. Amennyiben nem találná meg álmai színét választékunkban, úgy elkészítjük egyedi elképzeléseit is!

Bővebben ...

BABBO ikrek az autóban tábla

2013-03-30

"ikrek az autóban" figyelmeztető tábla 16 x 16cm-es méretben, figyelemfelkeltő színekben. Két, vízszintesen elhelyezett tapadókorong biztosítja a fix rögzítést az üveg felületén. Amennyiben nem találná meg álmai színét választékunkban, úgy elkészítjük egyedi elképzeléseit is!

Bővebben ...

BABBO twins on board tábla

2013-03-30

"twins on board" figyelmeztető tábla 16 x 16cm-es méretben, figyelemfelkeltő színekben. Két, vízszintesen elhelyezett tapadókorong biztosítja a fix rögzítést az üveg felületén. Amennyiben nem találná meg álmai színét választékunkban, úgy elkészítjük egyedi elképzeléseit is!

Bővebben ...

1 2 3
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.