MENÜ

Cimke: fiókos szekrény

Kétajtós szekrény fiókkal, STELLA babaszoba

2013-03-22

Kétajtós szekrény polcos/akasztós, variálható kivitelben, alul fiókkal Négy állítható polccal, és előre bekészített vállfatartó rúddal, így a szekrény egy pillanat alatt átalakítható akasztós kivitelűvé, illetve az alul elhelyezett fiók további tároló részt eredményez. Halk záródást és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű pántokkal és fióksínekkel van ellátva. Az alsó fiók a fiókelőbe rejtett fogantyúval nyitható. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak. A kétajtós szekrények belső kialakításáról információt a letöltés fül alatt talál.

Bővebben ...

Pelenkázó komód, STELLA babaszoba

2013-03-22

Pelenkázó komód 70x50cm-es pelenkázó betéthez Három fiókos szerkény, az alsó fióknál a bútorlapba rejtett fogantyúval, a pelenkázó tetején egy fixáló léccel, mely stabilabban tartja a műanyag betétet, mellette helyet biztosít a popsitörlőnek, krémeknek. Plusz fedlappal szállítjuk, így később komóddá alakítható. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródóak. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A pelenkázó felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Pelenkázó komód, FIORE babaszoba

2013-03-20

Pelenkázó komód 70x50cm-es pelenkázó betéthez, négy fiókkal, egyedi fogantyúkkal A pelenkázó tetején egy fixáló léccel található, mely stabilabban tartja a műanyag betétet, mellette pedig helyet biztosít a popsitörlőnek, krémeknek. Plusz fedlappal szállítjuk, így később komóddá alakítható. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A pelenkázó felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Kétajtós, fiókos szekrény, FIORE babaszoba

2013-03-20

Kétajtós szekrény polcos/akasztós, variálható kivitelben, alul fiókkal Négy állítható polccal, és előre bekészített vállfatartó rúddal rendelkezik, így a szekrény egy pillanat alatt átalakítható akasztós kivitelűvé. Halk záródást és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű pántokkal és fióksínnel van ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak. A kétajtós szekrények belső kialakításáról információt a letöltés fül alatt talál.

Bővebben ...

Pelenkázó komód 120x60-as ágyhoz, SOLE babaszoba

2013-03-23

Pelenkázó komód 70x50cm-es pelenkázó betéthez, méretben a kisebb ágyhoz igazítva Két nyitott polccal, bal oldalán kettő normál, jobb oldalán egy nagy mély fiókkal rendelkezik, mely tökéletes tárolást biztosít a pelenka-csomagok részére. A pelenkázó tetején egy fixáló lécet helyeztünk el, mely stabilabban tartja a műanyag betétet, mellette pedig helyet biztosít a popsitörlőnek, krémeknek. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A pelenkázó összeépíthető az azonos szélességű kisággyal, illetve több játéktárolóval, így ötletesen kialakítható, funkcionális babaszobát kaphatunk. A pelenkázó felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Pelenkázó komód 140x70-es ágyhoz, SOLE babaszoba

2013-03-23

Pelenkázó komód 70x50cm-es pelenkázó betéthez, méretben a nagyobb ágyhoz igazítva Két nyitott polccal, bal oldalán kettő normál, jobb oldalán egy nagy mély fiókkal rendelkezik, mely tökéletes tárolást biztosít a pelenka-csomagok részére. A pelenkázó tetején egy fixáló lécet helyeztünk el, mely stabilabban tartja a műanyag betétet, és mellette helyet biztosít a popsitörlőnek, krémeknek. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A pelenkázó összeépíthető az azonos szélességű kisággyal, illetve több játéktárolóval, így ötletesen kialakítható, funkcionális babaszobát kaphatunk. A pelenkázó felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Kétajtós, fiókos szekrény, SOLE babaszoba

2013-03-23

Kétajtós szekrény polcos/akasztós, variálható kivitelben, alul fiókokkal Bal oldalon öt, jobb oldalon három állítható magasságú polccal, és előre bekészített vállfatartó rudakkal rendelkezik, így a szekrény egy pillanat alatt átalakítható akasztós kivitelűvé. Az alul elhelyezett két normál és egy mélyebb fiók további tároló részeket eredményez. Halk záródást és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű pántokkal és fióksínekkel van ellátva. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Könyvespolc, SOLE babaszoba

2013-03-23

Könyvespolc, négy állítható magasságú polccal, alul két fiókkal és egy ajtóval Az állítható magasságú polcok biztonsági polctartókkal vannak ellátva, hogy a picik ne ránthassák magukra a polcokat, de állítható magasságúak legyenek. Az ajtók halk záródást, és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű pántokkal vannak ellátva. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Komód fiókokkal, SOLE babaszoba

2013-03-23

Komód, szabadon álló négy fiókos kivitelben A három normál méretű fiók ideális tárolást biztosít a rugdalódzók, kis zoknik, textilpelenkák stb. számára, az alsó mély fiók pedig optimális az ágyneműk, takarók elhelyezésére. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

1 2 3 4 5
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.