MENÜ

Cimke: játéktároló

Játéktároló S méret, STELLA babaszoba

2013-03-22

Játéktároló álló kivitelben, két ajtóval, négy nyitott polccal Halk záródást és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű pántokkal van ellátva. A játéktároló felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak. Ez a játéktároló kialakításában és méreteiben is eltér a többi játéktárolótól, ezért azok mellé nem sorolható elem!

Bővebben ...

Játéktároló M méret, STELLA babaszoba

2013-03-22

Játéktároló fekvő kivitelben, két ajtóval, négy nyitott polccal Halk záródást és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű pántokkal van ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló L méret, STELLA babaszoba

2013-03-22

Játéktároló fekvő kivitelben, négy ajtóval, négy nyitott polccal Halk záródást és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű pántokkal van ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló XL méret, STELLA babaszoba

2013-03-22

Játéktároló fekvő kivitelben, négy ajtóval, hat nyitott polccal Halk záródást és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű pántokkal van ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló S méret, FIORE babaszoba

2013-03-20

Játéktároló S méret, két nyitott polccal, egy gurulós tárolóval, és egy ajtóval A jobb alsó részben található gurulós tároló előnye, hogy a szekrényből egészében kihúzható a szoba bármely részére, és az alvás közeledtével csak bele kell dobálni a játékokat a tárolóba, visszatoljuk a szekrénybe, és pillanatok alatt kész is a rend. Speciális kialakításának köszönhetően padlószőnyegen és parkettán is könnyen gördül. Az ajtó halk záródású és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerrel van ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló M méret, FIORE babaszoba

2013-03-21

Játéktároló M méret, két gurulós tárolóval, és két ajtóval Az alul található gurulós tárolók előnye, hogy a szekrényből egészében kihúzhatók a szoba bármely részére, és az alvás közeledtével csak bele kell dobáljuk a játékokat a tárolóba, visszatoljuk őket a szekrénybe, és pillanatok alatt kész is a rend. Speciális kialakításuknak köszönhetően padlószőnyegen és parkettán is könnyen gördülnek. Az ajtók halk záródású, és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerrel vannak ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló L méret, FIORE babaszoba

2013-03-21

Játéktároló M méret, két gurulós tárolóval, két nyitott polccal és két ajtóval Az alul található gurulós tárolók előnye, hogy a szekrényből egészében kihúzhatók a szoba bármely részére, és az alvás közeledtével csak bele kell dobáljuk a játékokat a tárolóba, visszatoljuk őket a szekrénybe, és pillanatok alatt kész is a rend. Speciális kialakításuknak köszönhetően padlószőnyegen és parkettán is könnyen gördülnek. Az ajtók halk záródású, és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerrel vannak ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló XL méret, FIORE babaszoba

2013-03-21

Játéktároló XL méret, két gurulós tárolóval, négy nyitott polccal és két ajtóval Az alul található gurulós tárolók előnye, hogy a szekrényből egészében kihúzhatók a szoba bármely részére, és az alvás közeledtével csak bele kell dobáljuk a játékokat a tárolóba, visszatoljuk őket a szekrénybe, és pillanatok alatt kész is a rend. Speciális kialakításuknak köszönhetően padlószőnyegen és parkettán is könnyen gördülnek. Az ajtók halk záródású, és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerrel vannak ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló XXL méret, FIORE babaszoba

2013-03-21

Játéktároló XL méret, két gurulós tárolóval, hat nyitott polccal és két ajtóval Az alul található gurulós tárolók előnye, hogy a szekrényből egészében kihúzhatók a szoba bármely részére, és az alvás közeledtével csak bele kell dobáljuk a játékokat a tárolóba, visszatoljuk őket a szekrénybe, és pillanatok alatt kész is a rend. Speciális kialakításuknak köszönhetően padlószőnyegen és parkettán is könnyen gördülnek. Az ajtók halk záródású, és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerrel vannak ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

1 2 3
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.