MENÜ

Cimke: képkeret

Ovális képkeret szett (4db)

2013-03-26

Négy darab ovális képkeret, négyféle módon függesztve, selyemfényű kivitelben. A képkeretek színe megegyezik a STELLA család színeivel. Plexi betéttel vannak ellátva - a biztonság érdekében. A képkeretek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

Bővebben ...

Négyszögletes képkeret szett (4db)

2013-03-27

Négy darab négyszögletes képkerete, négyféle módon függesztve, selyemfényű kivitelben. A képkeretek színe megegyezik a STELLA család színeivel. Plexi betéttel vannak ellátva - a biztonság érdekében. A képkeretek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

Bővebben ...

Képkeret, ovális 1db, STELLA Prémium babaszoba

2013-08-31

Képkeret, ovális, exkluzív magasfényű kivitelben. 1db. Plexi betéttel van ellátva - a biztonság érdekében. A képkeretek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

Bővebben ...

Képkeret szett,ovális (4db), STELLA Prémium babaszoba

2013-08-31

Ovális képkeret szett (4db), exkluzív, magasfényű kivitelben. Plexi betéttel vannak ellátva - a biztonság érdekében. A képkeretek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

Bővebben ...

Ovális képkeret 1db

2013-08-31

Egy darab ovális képkeret, selyemfényű kivitelben. A képkeretek színe megegyezik a STELLA család színeivel. Plexi betéttel vannak ellátva - a biztonság érdekében. A képkeretek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

Bővebben ...

Négyszögletes képkeret 1db

2013-08-31

Egy darab négyszögletes képkerete, selyemfényű kivitelben. A képkeretek színe megegyezik a STELLA család színeivel. Plexi betéttel vannak ellátva - a biztonság érdekében. A képkeretek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

Bővebben ...

Képkeret, négyszögletes 1db, MARE babaszoba

2013-10-03

Képkeret négyszögletes kivitelben egy darab, selyemfényű. A képkeretek színe megegyezik a MARE család front színével. Plexi betéttel van ellátva - a biztonság érdekében. A képkeretek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

Bővebben ...

Képkeret szett, négyszögletes (4db), MARE babaszoba

2013-10-03

Négy darab négyszögletes képkerete, négyféle módon függesztve, selyemfényű kivitelben. A képkeretek színe megegyezik a MARE család front színével. Plexi betéttel vannak ellátva - a biztonság érdekében. A képkeretek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

Bővebben ...

Képkeret, négyszögletes 1db, LUNA babaszoba

2015-02-26

Képkeret négyszögletes kivitelben egy darab, selyemfényű. A képkeretek színe megegyezik a LUNA család frontok színével. Plexi betéttel van ellátva - a biztonság érdekében. A képkeretek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

Bővebben ...

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.