MENÜ

Cimke: könyvespolc

Könyvespolc nyitott, STELLA babaszoba

2013-03-22

Könyvespolc, nyitott kivitelben, állítható magasságú polcokkal A kiszedhető polcok rögzítésére egy speciális rendszert építettünk be, így a baba nem tudja azokat magára rántani. A könyvespolc felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Könyvespolc, FIORE babaszoba

2013-03-20

Könyvespolc nyitott, állítható magasságú polcokkal A kiszedhető polcok rögzítésére egy speciális rendszert építettünk be, így a baba nem tudja azokat magára rántani. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Könyvespolc, alul két ajtóval, FIORE babaszoba

2013-03-20

Könyvespolc nyitott, három állítható magasságú polccal, alul két ajtóval A kiszedhető polcok rögzítésére egy speciális rendszert építettünk be, így a baba nem tudja azokat magára rántani. Halk záródást, és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű pántokkal van ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Könyvespolc keskeny, FIORE babaszoba

2013-03-20

Könyvespolc nyitott, három állítható magasságú polccal, alul egy ajtóval A kiszedhető polcok rögzítésére egy speciális rendszert építettünk be, így a baba nem tudja azokat magára rántani. Halk záródást, és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű pántokkal van ellátva. A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Könyvespolc fiókkal, MARE babaszoba

2013-03-23

Könyvespolc nyitott kivitelben, alul egy széles fiókkal A négy, állítható magasságú polcok rögzítésére egy speciális rendszert építettünk be, így a baba nem tudja azokat magára rántani. A széles fiók halk záródást, és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű fióksínnel van ellátva. A front felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Könyvespolc nyitott, STELLA Prémium babaszoba

2013-03-23

Könyvespolc exkluzív, magasfényű nyitott kivitelben, állítható magasságú polcokkal A négy, állítható magasságú polc rögzítésére egy speciális rendszert építettünk be, így a baba nem tudja azokat magára rántani. A szekrény magasfényű felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Könyvespolc nyitott, LUNA babaszoba

2015-02-25

Könyvespolc, nyitott kivitelben alul fiókkal, állítható magasságú polcokkal A kiszedhető polcok rögzítésére egy speciális rendszert építettünk be, így a baba nem tudja azokat magára rántani. A könyvespolc felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Könyvespolc keskeny, LUNA babaszoba

2015-02-25

Könyvespolc, keskeny nyitott kivitelben alul fiókkal, állítható magasságú polcokkal A kiszedhető polcok rögzítésére egy speciális rendszert építettünk be, így a baba nem tudja azokat magára rántani. A könyvespolc felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.