MENÜ

Cimke: komód

Pelenkázó komód, STELLA babaszoba

2013-03-22

Pelenkázó komód 70x50cm-es pelenkázó betéthez Három fiókos szerkény, az alsó fióknál a bútorlapba rejtett fogantyúval, a pelenkázó tetején egy fixáló léccel, mely stabilabban tartja a műanyag betétet, mellette helyet biztosít a popsitörlőnek, krémeknek. Plusz fedlappal szállítjuk, így később komóddá alakítható. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródóak. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A pelenkázó felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Pelenkázó komód, FIORE babaszoba

2013-03-20

Pelenkázó komód 70x50cm-es pelenkázó betéthez, négy fiókkal, egyedi fogantyúkkal A pelenkázó tetején egy fixáló léccel található, mely stabilabban tartja a műanyag betétet, mellette pedig helyet biztosít a popsitörlőnek, krémeknek. Plusz fedlappal szállítjuk, így később komóddá alakítható. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A pelenkázó felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Komód fiókokkal, SOLE babaszoba

2013-03-23

Komód, szabadon álló négy fiókos kivitelben A három normál méretű fiók ideális tárolást biztosít a rugdalódzók, kis zoknik, textilpelenkák stb. számára, az alsó mély fiók pedig optimális az ágyneműk, takarók elhelyezésére. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló magas, SOLE babaszoba

2013-03-23

Játéktároló, önállóan álló kivitelben, két gurulós tárolóval, két fiókkal és három nyitott polccal A gurulós tárolók előnye, hogy a szekrényből egészében kihúzható a szoba bármely részére, és az alvás közeledtével csak bele kell dobáljuk a játékokat a tárolóba, visszatoljuk a szekrénybe, és pillanatok alatt kész is a rend. Speciális kialakításának köszönhetően padlószőnyegen és parkettán is könnyen gördül. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok, csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Pelenkázó komód, MARE babaszoba

2013-03-23

Pelenkázó komód, 70x50cm-es pelenkázó betéthez Három fiókos szerkény, a pelenkázó tetején egy fixáló léccel, mely stabilabban tartja a műanyag betétet, mellette pedig helyet biztosít a popsitörlőnek, krémeknek. Plusz fedlappal szállítjuk, így később komóddá alakítható. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A frontok felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló magas, MARE babaszoba

2013-03-23

Játéktároló magas, egy széles fiókkal, négy nyitott polccal A fiók halk záródást, és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű fióksínnel van ellátva. A front felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végeztük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló széles, MARE babaszoba

2013-03-23

Játéktároló széles, egy széles fiókkal, négy nyitott polccal A fiók halk záródást, és frontlassítást biztosító Blum Blumotion rendszerű fióksínnel van ellátva. A front felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Pelenkázó komód, STELLA Prémium babaszoba

2013-03-23

Pelenkázó komód exkluzív, magasfényű kivitelben 70x50cm-es pelenkázó betéthez Három fiókos szerkény, az alsó fióknál a bútorlapba rejtett fogantyúval. A pelenkázó tetején egy fixáló lécet helyeztünk el, mely stabilabban tartja a műanyag betétet, mellette pedig helyet biztosít a popsitörlőnek, krémeknek. Plusz fedlappal szállítjuk, így később komóddá alakítható. A BLUM Tandem Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A pelenkázó felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Komód, MARE babaszoba

2013-12-02

Komód, három mély fiókkal, a pelenkázó méreteivel Ez a bútor ugyanolyan méretű minta család pelenkázó eleme, csak fix fedlappal. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A frontok felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

1 2
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.