MENÜ

Cimke: rólunk

Ikres babaszoba...

2013-07-24

"Nagy Krisztina vagyok, férjemmel, Tiborral ikergyermekeket várunk.
A babbo bútorokkal az első találkozásunk egy kiállításon történt.
Még csak 12 hetes terhes voltam, mikor a standjuk mellett elhaladva visszafordultam, mert valami olyat láttam, amit eddig még sehol: a gyönyörű színekben és formáiban is kápráztató bútorok csak úgy visszahúztak engem..."

Nagy Krisztina 
Vecsés - (Fiore család)


Bővebben ...

Az első babbo baba...

2013-07-31

Babaágy 140x70, Babbo MARE dió

Megszületett az első babbo baba!
Édesanyja, ezt a tündéri fotót küldte nekünk, amint a csöppség éppen alszik...
Szép álmokat!

Fazekas Szilvia
Budapest - (Mare család)


Bővebben ...

Ördög Nóra ajánlása

2013-07-31

"Nagyon vártuk már Őt...
Természetes, hogy a lehető legnagyobb gonddal válogattunk mindent, amivel körbevesszük!
Azt szerettük volna, ha a szobája is méltóképpen egyedi, kifinomult és stílusos. 
Ezért döntöttünk a Babbo bababútor mellett. 
Különleges dizájn minden különleges kisbabának!"

Ördög Nóra

Ördög Nóra, Babbo bababútor


Bővebben ...

Felnőttes babaszoba...

2013-07-31

"Azért választottunk titeket, mert nálatok találtunk olyan bútorcsaládot, ami stílusban inkább ifjúsági, mint kimondottan bébi bútor, viszont van benne rácsos kiságy.
Az fogott meg a Babbo bababútorokban, hogy praktikusak, tágasak, biztonságosak és egyediek.
Kiváló minőségű bútorok.
A házhozszállítás és összeszerelés nagyban megkönnyíti a vásárlók dolgát, mindemellett csendes, koszmentes és precíz."

Zábojnyik Mariann
Tatabánya - (Mare család)


Bővebben ...

Az első...

2013-09-09

"A kiállításon tapasztalt személyes szimpátia, rugalmasság, szakmai hozzáértés, a kiállított bútorok minősége és dizájnja miatt úgy éreztük, hogy számunkra és a kisbabánk számára a Babbo bútorai a legjobb választás. :)"

Ertsey Diána és Géza
Budapest - (MARE család)


Bővebben ...

Fiore család - Ördög Nóri színvilágában

2014-01-29

"Imádom a lakást rendezgetni. Alig vártam már, hogy a kicsi Szofikám szobáját is berendezhessem. Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy a legmegfelelőbb bababútort találjam meg a kislányom számára. A Babbo bababútort internetes keresés során találtam meg..."

 

Kozma Melinda

Nyíregyháza (Fiore család - egyedi színben)


Bővebben ...

Mádai Vivien ajánlása

2015-04-03

"A világ legcsodálatosabb időszaka a babavárás, aminek fontos része, hogy megfelelő környezetet teremtsünk születendő gyermekünknek. Kezdettől fogva tudtuk, hogy valami olyat keresünk, ami nem csak praktikus és kényelmes, de különleges is.Így találkoztunk a Babbo bababútoraival...

Mádai Vivien


Bővebben ...

Nádai Anikó ajánlása

2015-04-03

Bababútor"Minden édesanya tökéletes életet szeretne biztosítani gyermeke számára. Már az első perctől fontos, hogy a kisbabánk komfortosan érezhesse magát. Kismamaként sokszor próbáltam elképzelni a babám számára a lehető legtökéletesebb környezetet, rengeteg képet és katalógust néztem meg, de amikor a Babbo kínálatával találkoztam, éreztem, hogy megtaláltam az igazit...

Nádai Anikó
Nádai Anikó aláírása - Babbo


Bővebben ...

Tatár Csilla ajánlása

2016-04-21

"A babaszobáról abban a pillanatban elkezdetem álmodozni, amikor megtudtam, hogy Milán a pockomban van. Konkrét elképzelésem nem volt, csak a színekben voltam biztos,a részleteket illetően pedig a megérzéseimre hallgattam. Abban biztos voltam..."


Tatár Csilla


Bővebben ...

1 2
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.