MENÜ

Cimke: sorolható bútor

Kiságy 120x60-as matrachoz, SOLE babaszoba

2013-03-21

Kiságy, 120x60cm-es matrachoz, három magasságban állítható, legfelül dönthető ágyráccsal, egyik oldalon kiszedhető rudakkal A legfelső pozícióban a döntés lehetősége a csecsemőkori "GERD", azaz a bukás elkerülése érdekében lett kialakítva a picik első pár hónapjára. A fekvőfelület több magasságban állítható, a baba növekedési üteméhez igazodva. Az oldalsó kiszedhető rudak megkönnyítik az izgő-mozgó baba ki- és bejutását az ágyba, mikor már járni tud. A kiságy felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. Az ágy megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület szabványainak. Az ágy ára nem tartalmazza a matrac árát!

Bővebben ...

Babaágy 140x70-es matrachoz, SOLE babaszoba

2013-03-23

Babaágy, 140x70cm-es matrachoz, három magasságban állítható, legfelül dönthető ágyráccsal, egyik oldalon kiszedhető rudakkal A legfelső pozícióban a döntés lehetősége a csecsemőkori "GERD", azaz a bukás elkerülése érdekében lett kialakítva a picik első pár hónapjára. A fekvőfelület több magasságban állítható, a baba növekedési üteméhez igazodva. Az oldalsó kiszedhető rudak megkönnyítik az izgő-mozgó baba ki- és bejutását az ágyba, mikor már járni tud. A kiságy felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. Az ágy megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület szabványainak. Az ágy ára nem tartalmazza a matrac árát!

Bővebben ...

Pelenkázó komód 120x60-as ágyhoz, SOLE babaszoba

2013-03-23

Pelenkázó komód 70x50cm-es pelenkázó betéthez, méretben a kisebb ágyhoz igazítva Két nyitott polccal, bal oldalán kettő normál, jobb oldalán egy nagy mély fiókkal rendelkezik, mely tökéletes tárolást biztosít a pelenka-csomagok részére. A pelenkázó tetején egy fixáló lécet helyeztünk el, mely stabilabban tartja a műanyag betétet, mellette pedig helyet biztosít a popsitörlőnek, krémeknek. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A pelenkázó összeépíthető az azonos szélességű kisággyal, illetve több játéktárolóval, így ötletesen kialakítható, funkcionális babaszobát kaphatunk. A pelenkázó felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Pelenkázó komód 140x70-es ágyhoz, SOLE babaszoba

2013-03-23

Pelenkázó komód 70x50cm-es pelenkázó betéthez, méretben a nagyobb ágyhoz igazítva Két nyitott polccal, bal oldalán kettő normál, jobb oldalán egy nagy mély fiókkal rendelkezik, mely tökéletes tárolást biztosít a pelenka-csomagok részére. A pelenkázó tetején egy fixáló lécet helyeztünk el, mely stabilabban tartja a műanyag betétet, és mellette helyet biztosít a popsitörlőnek, krémeknek. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A pelenkázó összeépíthető az azonos szélességű kisággyal, illetve több játéktárolóval, így ötletesen kialakítható, funkcionális babaszobát kaphatunk. A pelenkázó felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló 120x60-as ágyhoz, SOLE babaszoba

2013-03-23

Játéktároló a kisebb ágyhoz A pelenkázó szekrény oldalához, illetve az ágy végéhez is tolható, két fiókkal, két nyitott polccal, és egy ajtós résszel. Önállóan is elhelyezhető. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok és az ajtó csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló nyitott 120x60-as ágyhoz, SOLE babaszoba

2013-03-23

Játéktároló, méretben a kisebb ágyhoz igazítva A pelenkázó szekrény oldalához, illetve az ágy végéhez is tolható, négy nyitott polccal. Önállóan is elhelyezhető. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló 140x70-es ágyhoz, SOLE babaszoba

2013-03-23

Játéktároló, méretben a nagyobb ágyhoz igazítva A pelenkázó szekrény oldalához, illetve az ágy végéhez is tolható, két fiókkal, két nyitott polccal, és egy ajtós résszel. Önállóan is elhelyezhető. A BLUM Blumotion vasalatoknak köszönhetően a fiókok és az ajtó csillapított mozgással, halkan záródnak be. A vasalatokra bútorélettartam garancia vonatkozik. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Játéktároló nyitott 140x70-es ágyhoz, SOLE babaszoba

2013-03-23

Játéktároló, méretben a nagyobb ágyhoz igazítva A pelenkázó szekrény oldalához, illetve az ágy végéhez is tolható, négy nyitott polccal. Önállóan is elhelyezhető. A bútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Bővebben ...

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.