MENÜ

Cimke: textil

Törülköző, BABBO

2013-03-26

Törülköző, Babbo bababútor logóval. 80x80cm-es méretű, egyedi hímzésű Babbo törülköző, kapucnival. Anyaga 100% pamut.

Bővebben ...

Takaró, BABBO

2013-03-26

Babatakaró, Babbo bababútor hímzett logóval. A takaró 80x80 cm-es méretben készül. Kétrétegű kialakításának köszönhetően nagyon meleg és puha. Anyaga Babysoft 100% polyester. Egyedi, hímzett Babbo logóval.

Bővebben ...

Partedli, BABBO

2013-03-26

Partedli, Babbo bababútor logóval. A partedli 100% pamutból készül, praktikus, patentos kivitelben. Egyedi, hímzett Babbo logóval.

Bővebben ...

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.