MENÜ

Fiore termékcsalád

Babaszoba, FIORE rózsaszín, Babbo bababútorBabbo bababútor  

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE család elemeit, melyek minden otthonhoz illeszkednek, gazdag színviláguk pedig nemcsak a csöppségek érdeklődését keltik fel, de az anyukák és apukák is örömüket lelik bennük.

A bútorok kiváló minőségű, egyedi formában megálmodott és gyártott berendezések, magas minőséget képviselő BLUM vasalatokkal.
A felületkezelést tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

A bútorok megfelelnek az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

A FIORE család színei:

Bababútor barna, Babbo  Barna Bababútor kék, Babbo  Kék Bababútor rózsaszín, Babbo  Rózsaszín Bababútor sárga, Babbo  Sárga Bababútor zöld, Babbo  Zöld

Elérhető színvilágok:

.

Kiságy, 120x60cm-es matrachoz, három magasságban állítható, legfelül dönthető ágyráccsal, egyik oldalon kiszedhető rudakkal
Babaágy, 140x70cm-es matrachoz, három magasságban állítható, és legfelül dönthető ágyráccsal, egyik oldalon kiszedhető rudakkal
Átalakítható babaágy, 140x70cm-es matrachoz, három magasságban állítható, és legfelül dönthető ágyráccsal...
Gyerekágy átalakítható kivitelben, két fiókos ágyneműtartóval 160x80cm-es matrachoz. Három összeszerelési módban használható.
Ágyneműtartó, a kisebb kiságyhoz, alul görgős, teljesen kihúzható fiókokkal
Ágyneműtartó, a nagyobb babaágyhoz, alul görgős, teljesen kihúzható fiókokkal
Pelenkázó komód 70x50cm-es pelenkázó betéthez, négy fiókkal, egyedi fogantyúkkal
Komód négy fiókkal, egyedi fogantyúkkal, a pelenkázóval megegyező méretben
Kétajtós szekrény polcos/akasztós, variálható kivitelben
Kétajtós szekrény polcos/akasztós, variálható kivitelben, alul fiókkal
Egyajtós szekrény polcos/akasztós, variálható kivitelben, alul két fiókkal
Könyvespolc nyitott, állítható magasságú polcokkal
Könyvespolc nyitott, három állítható magasságú polccal, alul két ajtóval
Könyvespolc nyitott, három állítható magasságú polccal, alul egy ajtóval
Játéktároló S méret, két nyitott polccal, egy gurulós tárolóval, és egy ajtóval
1 2
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.