MENÜ
Hírek, újdonságok

Negyedszer is MagyarBrands díjat kapott a Babbo bababútor

2018-12-04

Negyedszer is MagyarBrands díjat kapott a Babbo bababútor Negyedszer is MagyarBrands díjat kapott a Babbo bababútor

Bővebben ...

Őszi Babbo AKCIÓ!

2018-10-17

Bababútor Babamama Expo 2018 Babbo Őszi Babbo AKCIÓ!

Bővebben ...

Babamama Expo 2017. november 17-19.

2017-11-01

Babamama Expo 2017. november 17.18.19.

Bővebben ...

Harmadszorra is MagyarBrands elismerést kapott a Babbo bababútor

2016-11-09

Harmadszor is MagyarBrands díjat kapott a Babbo bababútor Harmadszor is MagyarBrands díjat kapott a Babbo bababútor


Bővebben ...

1 2 3 4 5 6
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.