28 féle új éjjeliszekrény... - Babbo bababútor
MENÜ

28 féle új éjjeliszekrény...

Éjjeliszekrények a Babbo bababútortól

28 féle új éjjeliszekrény a Babbo bababútor kínálatában!

A rendelések alkalmával folyamatosan felmerülnek különböző igények megrendelőink részéről, újabb bútorok iránt. Az egyik ilyen ilyen elem az éjjeliszekrény volt, ezért úgy gondoltuk, hogy öt családhoz megtervezzük és bevezetjük a kiságyak mellé passzoló, praktikus bútort. Jelenleg, minden családot, színt és variációt figyelembe véve 28 különböző kialakításban kínáljuk ezeket a termékeket.

Az éjjeliszekrények sok segítséget nyújthatnak a szülőknek, akik a babaágy mellé helyezett éjjeli- szekrényekben tárolhatják a babák gondozásához és ápolásához kellő dolgokat, melyek így azonnal elérhetők, legyen szó egy lázmérőről, vagy akár a tetején elhelyezett baba vagy légzésfigyelőről.

A bútorok minden esetben Blum Blumotion rendszerű pántokkal és fiókokkal vannak ellátva - kialakítástól függően - , melyek halk záródást és frontlassítást biztosítanak.

A szekrény felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

A bútorok megfelelnek az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Babbo bababútor

 

 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.