MENÜ

A piacon elsőként döntött fekvő felület!

Dönthető fekvőfelületű babaágyak - Babbo

A piacon elsőként döntött fekvő felület!

A Babbo® bababútorok kiságyait dönthető fekvőfelülettel láttuk el.

Hogy miért fontos ez?

Ma már a kórházakban az újszülött babákat döntött kiságyakban helyezik el, mellyel csökkenthető a gastroesophagealis reflux (GERD), vagyis a „bukás” esélye. Ez az a jelenség, amikor a baba visszabüfizi a tejet, melynek oka, hogy kicsi szervezete még nem alkalmazkodott az új tápanyaghoz, illetve emésztőrendszere még fejletlen.

Ágyainkkal mi is megteremjük a kellemes pihenés lehetőségét a kisbabák részére.

A Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika által javasolt döntési pozíció tökéletes ahhoz, hogy a picik számára jobb közérzetet biztosítson az első pár hónapban az étkezések után.

Üdvözlettel

Babbo® csapata
www.babbo.hu
 

 További részletek: A SOTE ajánlja a Babbo bababútort


(képforrás: http://semmelweis-egyetem.hu/szuleszet2/)

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.