MENÜ

Ajándékozz Babbo kényelmet!

Babaszoba ajándékba
Ajándékozz Babbo kényelmet!

Lepd meg a család születendő babáját a Babbo bababútor által nyújtott kényelemmel és biztonsággal!
Vásárolj ajándékutalványt, hogy a karácsonyfa alá egy praktikus és hasznos ajándék kerüljön, a baba és a szülők örömére egyaránt.

Az utalvány értékét Te határozhatod meg! 
Az ajándékutalvány beváltható a Babbo bababútor bármely bútorelemére és kiegészítő termékeire egyaránt a Babbo bababútornál, és Viszonteladó partnereinél. 

Felhasználható a vásárlástól számított egy éven belül.
Az utalvány beváltása nem befolyásolja az aktuális kedvezményeket!

További részletekkel, illetve a vásárlással kapcsolatban keress minket az alábbi elérhetőségeken:

info@babbo.hu
+36-30-428-3938
+36-1-271-0459

Babbo® csapata
www.babbo.hu

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.