MENÜ

Aji Ajándékkártya elfogadóhely lettünk!

Aji Ajándékkártya elfogadóhely - Babbo bababútor

Aji Ajándékkártya elfogadóhely lettünk!

Babás terméket, esetleg komplett babaszobát szeretnél ajándékozni egy szívedhez közelállónak, de nem tudod minek örülne igazán?
Erre most egy kiváló és elegáns lehetőség nyílt, az Aji Ajándékkártya program keretében, melyhez a Babbo bababútor az elsők között csatlakozott.

Nem kell mást tenned, mint kiválasztani egy, az alkalomhoz vagy termékhez illeszkedő kártyát és azt feltölteni az ajándékozásra szánt összeggel. A megajándékozott kismama és apuka pedig egyszerűen be tudja váltani azt nálunk, mintha egy bankkártyával fizetne. 

Szakképzett kollégáink segítenek kiválasztani a szükséges elemeket és kiegészítőket, illetve szaktanácsadással állunk rendelkezésükre a babaszoba kialakítását illetően. Ezen kívül látványtervezéssel tudjuk segíteni, hogy az elképzeléseknek megfelelően, tökéletesre sikerüljön az érkező baba birodalma, az egyedi igényeket is figyelembe véve.


Várunk minden kedves érdeklődőt!
Babbo bababútor - Ahol az álmok kezdődnek...


Bővebb információ a kártyákról ide kattintva érhető el.
 

La Mome kártya 10% - Babbo bababútor


 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.