MENÜ

Baba hónap a Babbo-nál!

Babbo baba hónap a Babbo bababútornál!

Vásárolj 2020 november 1-30. között Babbo bababútort 10% kedvezménnyel!

Mit kell ehhez tenned?

- Online megrendelés esetén a rendelés "megjegyzés" rovatába beírni: Babbo baba hónap!
- Személyes megrendelés esetén hozdd el kinyomtava ezt a Babbo baba hónap! oldalt, vagy mutasd fel mobiltelefonon!

Az akció 2020. november 1. és 2020. november 30. között érvényes a Babbo bababútor által gyártott baba és junior bútorokra, amennyiben megrendeléskor a Babbo baba hónapra hivatkozik a megrendelő. Amennyiben a hivatkozás a megrendelésnél elmarad, a kedvezmény nem kerül érvényesítésre! 

A kedvezmény csak a Babbo bútorelemeire vonatkoznak!
Kiegészítőkre (matracok, képkeretek, lebegő polcok) és baba-mama termékekre (törülköző, takaró, partedli, baby on board táblák) a kedvemény nem érvényesíthető!
A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze!

BABBO, ahol az álmok kezdődnek...
info@babbo.hu
+3630 966 4306

Nézelődj az alábbi linkeken!

Baba-mama expó 2019
Babbo galéria
Béres Alexandra másodszor is a Babbo bababútort választotta
Nádai Anikó is Babbo bababútorral rendezte be kisfia szobáját
Mádai Vivien a Stella Prémium elemeit választotta
Ördög Nóra babaszobája

 

 

 

 

 

 

 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.