MENÜ

Babamama Expo 2013

Babamama Expo, Babbo bababútor

Babamama Expo 2013.

Szeretettel várunk Téged is a Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Babamama Expóra, ahol kiemelt támogatóként a Babbo bababútor is részt vesz.

Az év legrangosabb babás-mamás eseményére mind az öt bútorcsaládunkkal készülünk, és bemutatásra kerül a piacon általunk egyedüliként gyártott dönthető fekvőfelületű babaágy is.

Gyere el, és győződj meg magad bútoraink különlegességeiről!
Keress minket a 42-es standon!

A kiállítás időpontja: 2013. november 15.-17.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva tartás: 10:00 – 18:00

A rendezvénnyel kapcsolatos további részleteket itt találsz!

Babbo® csapata
www.babbo.hu

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.