MENÜ

Babamama Expo 2014, videó

2014. november 14-16. között 9. alkalommal került megrendezésre a Babamama Expo, ahol a Babbo bababútor második alkalommal kiemelt támogatóként vett részt. Az eseményen több ezer látogató jelent meg. A rendezvényen bemutatásra került a 2015. évi új bútorcsaládunk a LUNA, mely nagy sikert aratott az érdeklődők körében. A kiállítás fényét növelte Mádai Vivien, a Babbo bababútor arca, aki helyszínen népszerűsítette a "Rendezd be kisbabád szobáját a Szentkirályival!" nyereményjáték kampányát, mellyel egy Babbo Stella Szentkirályi rózsaszín bababútort lehetett nyerni.

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.