MENÜ

BABAMAMA EXPO 2016. november 18-20.

Babamama Expo 2016

Idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a Babamama Expo a Papp László Budapest Sportarénában, 2016. november 18-20. között, ahol a Babbo bababútor ismét kiállítóként vesz részt.

30 nm-es standunkon az öt legnépszerűbb bútorcsaládunkat állítjuk ki. Ezek közt megtalálható lesz a Mare, a Stella, a Fiore, a Stella Prémium és legújabb családunk a Luna is.

Várunk Téged, és minden kedves érdeklődőt. Nézd meg bútorainkat és csodáld meg a számtalan újítást, közöttük a dönthető fekvőfelületű babaágyainakat. Kérj szakmai tanácsot babaszobád berendezésével kapcsolatban szakképzett kollégáinktól, vagy terveztesd meg velünk álmaid babaszobáját és kérd a Babbo Prémium csomagunk nyújtotta előnyöket.*

Várunk a 43-as standon!

A kiállítás időpontja: 2016. november 18-20.
A kiállítás helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva: minden nap 10:00 - 18.00

Kapcsolódó linkek:
Babamama Expo 2014 video
Babamama Expo 2014 képek
Tatár Csilla babaszobája video
Nádai Anikó babaszobája video (forrás: RTL Klub)
Mádai Vivien babaszobája video
Ördög Nóri babaszobája video

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkat a Babamama Expo hivatalos weboldalán találsz!

 

* A Babbo Prémium csomaggal kapcsolatban a Babamama Expo ideje alatt a helyszínen lévő kollégáink tudnak felvilágosítást adni!

Babamama Expo 2016 - Babbo bababútor

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.