MENÜ

Babamama Expo 2017. november 17-19.

A Babbo bababútor 2013-ban mutatkozott be, és már 5. alkalommal vesz részt kiállítóként a Babamama Expón.

Az évek során folyamatosan fejlődtünk, és ez alkalommal is újdonsággal készülünk.
A 2017-es évtől már óvodások részére is kínálunk ágyakat, figyelembe véve a gyerekek és a szülők igényeit.

A kiállításra az alábbi bútorcsaládokkal készülünk:
- Újdonságunk: Házikós junior ágy – vendégágyas kivitellel
- Stella Prémium – rózsaszín
- Stella – kék
- Mare – juhar
- Luna –rózsaszín
- Fiore – zöld

Béres Alexandra, a Babbo bababútor arca is velünk lesz november 17-én, pénteken, 16:30 – 17:30 között. Alexandrától tanácsot kérhettek a babavárás alatti-, valamint a szülést követő testmozgásról, és közös fényképezésre is lesz lehetőség a Babbo fotófala előtt.

Várunk szeretettel minden kismamát és kispapát, óvodást és szüleiket, valamint a babát tervező párokat is!

A rendezvény ideje alatt szakképzett kollégáink – akik apukák – állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a tökéletes bababútorok megtervezésében, a babaszoba kialakításában.

Használd ki a lehetőséget, és élj a Babamama Expo által kínált kedvezménnyel!*
Töltsd le az alábbi 10% kedvezményre jogosító kupont mobiltelefonodra (a képre kattintva letölthető), vagy nyomtasd ki, és mutasd fel a Babbo standján! A további részletekről érdeklődj kollégáinknál a helyszínen!

Várunk a 43-as standon!

A kiállítás időpontja: 2017. november 17-19.
A kiállítás helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva: minden nap 10:00 - 18.00
Információ: babamamaexpo.hu

Kapcsolódó linkek:
Béres Alexandra babaszobája video
Babamama Expo 2014 video
További videók

*A kupon 10% kedvezményre jogosít, mely a Babamama Expo 2017-es kiállításon történő bemutatása esetén érvényes 2018. február 28-ig. A kedvezmény csak bababútorok vásárlása esetén érvényes! Más kedvezménnyel nem vonható össze! 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.