MENÜ

Bemutatkozik a MARE család!

Juhar babaszoba a Babbo bababútortól, MARE

Bemutatkozik a MARE család!

A meghitt hangulatú MARE család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, természetességet, nyugalmat és melegséget árasztva a baba „lakosztályába”.

A nélkülözhetetlen kiságy és pelenkázó mellett kétajtós szekrények, nyitott könyvespolcok és játéktároló szekrények gazdagítják a család kínálatát, melyek egységesen, a MARE család minden stílusjegyét magukon hordozzák. Kiemelném a játéktárolók görgős alapokon kihúzható alsó elemeit, melyeket a picik, játékokkal feltöltve akár a szoba közepére is kihúzhatnak, annak veszélye nélkül, hogy kezükre vagy lábukra gurítanák azokat, mivel biztonságos kivitelben álmodtuk meg kialakításukat. A MARE család ágyai is dönthető fekvőfelülettel készülnek, és mindkét mérethez létezik, akár utólagosan is beépíthető görgős ágyneműtartó. A nagyobb ágy ifjúsági ággyá alakítható kivitelű.

Az egyedi formában megálmodott és gyártott bútorokat a magas minőséget képviselő osztrák BLUM vasalatokkal láttuk el.
A bútorok felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

A bútorok megfelelnek az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak és előírásoknak.
Bútorainkat a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika is ajánlja.

További képeket, színeket a weboldalunkon talál.

Babbo® csapata
www.babbo.hu

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.