MENÜ

Bemutatkozik a SOLE család!

Babbo SOLE bababútor család
Bemutatkozik a SOLE család!

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE család tagjait, variálható fogantyúival és akasztós fali polcaival egyediek a Babbo bútorcsalád palettájában.

A SOLE bútorcsalád elemválasztéka igen széles, így minden kismama megtalálja álmai babaszobájának kialakításához a szükséges bútorzatot.

A nélkülözhetetlen kiságy és pelenkázó mellett kétajtós szekrények, nyitott könyvespolcok és játéktároló szekrények gazdagítják a család kínálatát, melyek egységesen, a SOLE család minden stílusjegyét magukon hordozzák. Kiemelném a játéktárolók görgős alapokon kihúzható alsó elemeit, melyeket a picik, játékokkal feltöltve akár a szoba közepére is kihúzhatnak, annak veszélye nélkül, hogy kezükre vagy lábukra gurítanák azokat, mivel biztonságos kivitelben álmodtuk meg kialakításukat.

A SOLE bútorok nagy előnye a sorolhatóság. Kialakításuk révén az egyes elemeket egymás mellé tudjuk tolni, így egy tömbként helyezkedhetnek el. Ikerbabák számára kínálkozó lehetőség az ágy-pelenkázó-ágy sor, ami megkönnyíti a kismama dolgát a mindennapokban, egyúttal helytakarékos és praktikus megoldás. Az ágyak méreteihez igazodva a legtöbb elemből létezik kisebb és nagyobb kivitel, hogy az elképzeléseinek megfelelő összeállítást lehessen összeépíteni belőlük.

Az egyedi formában megálmodott és gyártott bútorokat a magas minőséget képviselő osztrák BLUM vasalatokkal láttuk el.

A bútorok felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

A bútorok megfelelnek az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak és előírásoknak.

Bútorainkat a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika is ajánlja.

További képeket, színeket a weboldalunkon talál.

Üdvözlettel


Babbo® csapata
www. babbo.hu

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.