MENÜ

Béres Alexandra a Babbo bababútor arca

Béres Alexandra a Babbo arca

Béres Alexandra fitneszedző, sportoló nevét hallva, arcát látva mindenkinek a fittség, az egészség, a nyugalom és kedvesség jut eszébe.

Alexandra többszörös Fitness Magyar- és Európa bajnok, Curling Magyar- és Európa bajnok, a Súlykontroll életmód program kidolgozója, a Diéta & Fitness magazin főszerkesztője, a Gilda Max Fitnesshálózat szakmai igazgatója.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy a példamutató, kétszeres édesanya 3 év elteltével ismét a Babbo bababútort választotta kislánya részére.

"7 évvel ezelőtt Panna érkezése megmutatta nekem, hogy egy kisbaba születésével mennyi új, apró és nagyobb, szerethető tárgy jelenik meg az életünkben. Talán vége sem lehet annak a sornak, amit szíve szerint egy anyuka beszerezne a picinyének..., de aztán hamar észrevesszük, hogy jó ha hallgatunk a józan ész szavára és megfigyeljük milyen a kisbabánk habitusa, mit használ szívesen! A bababútor számomra egy olyan tényező volt, ami messze a legértelmesebb, legmaradandóbb választásnak bizonyult, hiszen rengeteg időt töltöttünk a gyerekszobában! Flóra érkezésére egy csodaszép Babbo pelenkázóval vártunk, amit az év minden napjában örömmel használunk is! Ezért úgy döntöttem, másodszor is a Babbo-t választom, amikor a rácsos ágyból, egy mellé bújható junior ágyba költözik:)"

Web - Béres Alexandra hivatalos weboldala
Facebook - Béres Alexandra- Súlykontroll
Instagram - Béres Alexandra hivatalos oldala
Béres Alexandra 2014-ben is minket választott 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.