MENÜ

FEMIBION ROAD SHOW 2013.

 

Lila babaszoba a Babbo bababútortól, STELLA

FEMIBION ROAD SHOW 2013. – BUDAPEST, Lurdy Mozi

Várunk minden kedves kismamát és kispapát a 2013. május 12-én, vasárnap megrendezésre kerülő ingyenes információs napon!

Mi is ott leszünk!

A helyszínen megtekinthető lesz a Stella bútorcsalád lila színvilága, és bővebb tájékoztatást is adunk berendezéseinkkel kapcsolatban.

Bababútoraink a kiállítás napján 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg, amennyiben azt a helyszínen megrendelik.
Továbbá, azoknak a vásárlóknak, akik a rendezvényen rendelést adnak le, a vásárlási összeg után járó ajándékcsomag helyett az azt követő, magasabb kategóriájú ajándékcsomaggal kedveskedünk.

Bútoraink és ajándékaink megtekinthetők a www.babbo.hu weboldalon.

A rendezvénnyel kapcsolatban további részletek és regisztrálás:
http://www.babamamatudakozo.hu/9_honap/hasznos_otletek/femibion_road_show_2013_budapes/

Találkozzunk vasárnap!

Üdvözlettel

Babbo® csapata

 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.