MENÜ

Harmadszorra is MagyarBrands elismerést kapott a Babbo bababútor


2016-ban hetedszer tették mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás) valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) alapján a Babbo bababútor igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP fogyasztói márka egyike legyen.

A Babbo bababútor harmadszor nyerte el a MagyarBrands elismerést, a hazai bababútor gyártók között elsőként.  Az oklevelet Inzám Andrea, a Brand Content Kft. key account manager-e adta át részünkre.

Ezúton is szeretnénk megköszönni fantasztikus kollégáink fáradhatatlan munkáját, hiszen az ő szakmai segítségük nélkül nem váltak volna valóra azok az álmok, amelyek az íróasztalnál születtek.

Külön köszönetet szeretnénk mondani Déry Judit építész-tervező művésznek, a Babbo bababútor tervezőjének, aki mind szakmailag, mind pedig édesanyaként a maximálisat adta a csodálatos bútorelemek megalkotásához.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy harmadszor is részesei lehetünk ennek a csodának, ami ezúttal is arra ösztönöz minket, hogy a jövő babbo-s babái számára a legjobbat adhassuk.

 

Babbo, ahol az álmok kezdődnek…

Bucsú Csaba faipari mérnök, ügyvezető
Schäffer Marianna

 

 

További információk a MagyarBrands.hu oldalon
A
 Babbo bababútor 2014-ben MagyarBrands elismerést kapott

A Babbo bababútor 2015-ben MagyarBrands elismerést kapott

Babbo bababútor - MagyarBrands 2016

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.