MENÜ

Ikres babaszoba...

"Nagy Krisztina vagyok, férjemmel, Tiborral ikergyermekeket várunk.
A babbo bútorokkal az első találkozásunk egy kiállításon történt.
Még csak 12 hetes terhes voltam, mikor a standjuk mellett elhaladva visszafordultam, mert valami olyat láttam, amit eddig még sehol: a gyönyörű színekben és formáiban is kápráztató bútorok csak úgy visszahúztak engem és a barátnőm, aki ezen a rendezvényen velem volt. Kiderült, hogy amit látok, az csak töredéke annak, amit még meg tudnak valósítani. Mivel első gyerekeimet várom, fogalmam sem volt, hogy hogyan is kezdjem az ikrek elhelyezését, Csabáék ebben is tudtak segíteni, mivel nekik is ikergyermekeik vannak. Azt gondoltam, hogy na ez biztos nem a mi pénztárcánknak való, mert annyira exkluzív volt minden, hogy nem is mertem gondolni, hogy ez megfizethető. A páromat is azzal tudtam meggyőzni, hogy van iker kedvezményünk. Olyan árat kaptunk, ami abszolút emberi volt és kifizethető.

Nagyon hálás vagyok a babbo csapatának a profi és szakszerű segítségért, és főleg azért, mert a gyermekeimet csodálatos környezet fogja várni.”

Nagy Krisztina
Vecsés - (Fiore család)

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.