MENÜ

Kismama Nap 2017!

KISMAMA NAP 2017

INFORMÁCIÓS NAP várandós kismamák részére! Szeretettel várnak! Miért érdemes eljönni?

A hasznos előadások mellett a kiállítóknál tanácsadás folyik, valamint KEDVEZMÉNYESEN beszerezheted a baba születéséhez szükséges dolgokat. A Babbo bababútor is kiállítóként vesz részt az eseményen, ahol információt kaphatsz újdonságainkról is. A kiállítás idejére több kedvezményes lehetőséggel is készülünk! Gyere el és készülj fel a babamamatudakozo-val a csoda érkezésére!

Az alábbi témakörökben hallhattok többek között előadásokat: magzatvédelem, őssejt, homeopátia, képességfejlődés az első évben, babahordozás, baba étkezése a szoptatás után, babakelengye összeállítása, natur kozmetikumok a kismamák szolgálatában.

Helyeket csak korlátozott számban tudnak biztosítani, jelentkezz mielőbb!

Belépőjegy ára: 500 Ft.

A belépőjegy ára partnereik többségénél levásárolható.

HELYSZÍN: SOTE, Budapest Nagyvárad tér 4. (Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti tömb)

A RENDEZVÉNY IDEJE: 2014.05.21. Vasárnap 08:30-15.00

♥ AJÁNDÉK PROFI KISMAMA FOTÓZÁS
♥ Értékes WELCOME csomag ajándékba!
♥ KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁSI LEHEŐSÉG
♥ HELYSZÍNI NYEREMÉNYEK TÖBB SZÁZEZER FT ÉRTÉKBEN!

Fődíj: Õssejt levétel a Cord Blood Center felajánlásával.

JELENTKEZÉS:
Felhívjuk a figyelmedet, hogy a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, jelentkezz mielőbb (küldd el a telefonszámodat és a szülés várható idejét):

További információ a jelentkezéshez:
ugyyfelszolgalat@babamamatudakozo.hu
+36 30 456 9639
www.KISMAMANAP.hu


Kismama Nap 2017 - Babbo bababútor

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.