MENÜ

La Mome - Új kedvezménykártya az Anyukáknak!

La Mome - Új kedvezménykártya az Anyukáknak! 

10% kedvezményt adunk komplett szett vásárlása esetén.

Az kedvezmény minden Babbo bababútor családra érvényes.*
Komplett szett tartalma:
-Babaágy, bármelyik méretben és kivitelben
-Pelenkázó komód
-Kétajtós szekrény, bármelyik kialakítás
-Polc, bármelyik méret

* A kedvezmény 2016. április 1-től érvényes visszavonásig. Az érvényesítéshez La Mome kártya felmutatása szükséges. Más kedvezménnyel vagy kuponnal nem vonható össze! Babbo bababútor

La Mome kártya 10% - Babbo bababútor


"A La Mome partnerkártya nem csupán egy kártya. Számos lehetőséget rejt mind a hirdetőnek, mind pedig a kártya tulajdonosának.

A lényege abban rejlik, hogy egy olyan piac jöjjön létre, ahol a kínálat nyílegyenesen találkozik a célcsoporttal, a célcsoport pedig elégedett vásárlóként legyen a kiválasztott termék tulajdonosa.

A La Mome kártya, egy olyan kártya, ami tulajdonosát kedvezményre jogosítja számos cégnél és terméknél.

Minden megvásárolt kártyával 1.000 forinttal támogatja az Anyák az Anyákért Alapítványt, akik áldozatos munkájukkal számtalan rászoruló családot segítettek már."
 

Bővebb információ a kártyáról...

 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.