MENÜ

Mádai Vivien ismét a Babbo bababútort választotta!

Mádai Vivien ismét a Babbo bababútort választotta!

Mádai Vivien a Babbo bababútor arca volt 2014/15-ben és kisfiának, Zénónak szobáját a Babbo Stella Prémium babaszoba elemeivel rendezte be, mint erről korábban már beszámoltunk.

Vivien úgy gondolta, hogy cseperedő kisfiának igényeihez egyedileg megálmodott junior ágyat szeretne készíttetni velünk. Fontos szempont volt, hogy az új ágy illeszkedjen a már meglévő család elemei közé. Így került megtervezésre majd legyártásra a képen látható "házikós" ágy, Zénó és az egész család nagy örömére.

Az ágy 160x80cm-es matrachoz készült, alul három görgős ágyneműtartóval és magasfényű fehér felületkezeléssel, mely a Stella Prémium család egyik fő ismertetőjegye.

Junior ágyak

A junior ágyaink minden családunkhoz rendelhetők, illetve egyedi elképzelések alapján is.
Az ágyak lehetnek, két illetve három fiókkal rendelkező ágyneműtartósak, illetve kérhetők vendégággyal.
Felületkezelés tekintetében lehetnek selyem, illetve magasfényűek, melyek az NCS színskála valamennyi színében rendelhetők.

A bútorokat kompletten összeszerelt, csomagolt állapotban szállítjuk házhoz és építjük be Önöknek otthonukba, így a szülőknek az összeszereléssel nem kell fáradnia.

A felületkezelést tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

A bútorok megfelelnek az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Az ágyakra 3 év teljes körű garancia vonatkozik!

Alapméretek: (matracméretek)
160x70cm
160x80cm
180x90cm
200x90cm
200x100cm
A feni méreteken kívűl bármilyen mérteben tudjuk gyártani a junior ágyainkat.
 

Kapcsolódó cikkek:
- Mádai Vivien a Babbo bababútor arca
- Mádai Vivien babaszobája
- Mádai Vivien babaszobája (videó)
 

Babbo bababútor
Ahol az álmok kezdődnek...
 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.