MENÜ

Másodszorra is MagyarBrands elismerést kapott a Babbo bababútor

Magyar Brands 2015 Babbo bababútor

2015-ben hatodszor tették mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás) valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) alapján a Babbo bababútor igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP fogyasztói márka egyike legyen.

A Babbo bababútor másodszor nyerte el a MagyarBrands elismerést, a hazai bababútor gyártók között elsőként.  Az oklevelet Kardos Beatix, a United Publishers Hungary Kft. key account és marketing manager-e adta át részünkre 2015. október 22-én.

Ezúton is szeretnénk megköszönni fantasztikus kollégáink fáradhatatlan munkáját, hiszen az ő szakmai segítségük nélkül nem váltak volna valóra azok az álmok, amelyek az íróasztalnál születtek.

Külön köszönetet szeretnénk mondani Déry Judit építész-tervező művésznek, a Babbo bababútor tervezőjének, aki mind szakmailag, mind pedig édesanyaként a maximálisat adta a csodálatos bútorelemek megalkotásához.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy másodszor is részesei lehetünk ennek a csodának, ami ezúttal is arra ösztönöz minket, hogy a jövő babbo-s babái számára a legjobbat adhassuk.

Babbo, ahol az álmok kezdődnek…
 

Bucsú Csaba faipari mérnök, ügyvezető
Schäffer Marianna termékmenedszer

 

További információk a MagyarBrands.hu oldalon
A
 Babbo bababútor 2014-ben MagyarBrands elismerést kapott

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.