MENÜ

Negyedszer is MagyarBrands díjat kapott a Babbo bababútor


A MagyarBrands program immáron kilencedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Babbo bababútor KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai fogyasztói TOP márkák egyikeként.

A Babbo bababútor negyedszer nyerte el a MagyarBrands elismerést, a hazai bababútor gyártók között elsőként.  Az oklevelet Inzám Andrea, a Brand Content Kft. Brand manager-e adta át részünkre.

Ezúton is szeretnénk megköszönni fantasztikus kollégáink fáradhatatlan munkáját, hiszen az ő szakmai segítségük nélkül nem váltak volna valóra azok az álmok, amelyek az íróasztalnál születtek.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy negyedszer is részesei lehetünk ennek a csodának, ami ezúttal is arra ösztönöz minket, hogy a jövő babbo-s babái és gyermekei számára a legjobbat adhassuk.

 

Babbo, ahol az álmok kezdődnek…

Bucsú Csaba
faipari mérnök, ügyvezető

 

További információk a MagyarBrands.hu oldalon
A
 Babbo bababútor 2014-ben MagyarBrands elismerést kapott

A Babbo bababútor 2015-ben MagyarBrands elismerést kapott
A Babbo bababútor 2016-ben MagyarBrands elismerést kapott


Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.