MENÜ

Őszi Babbo AKCIÓ!

Bababútor Babamama Expo 2018 Babbo


EZ AZ AKCIÓ VÉGET ÉRT!

Őszi akciónk keretében szeretnénk meglepni minden kedves érdeklődőnket kedvezményes vásárlási lehetőséggel.

Az akció két hetében minden olyan megrendelő aki hivatkozik erre az oldalra vagy Facebook hirdetésre, a vásárlás végösszegéből 10% kedvezményt kap.
Az akcióban minden bútorcsaládunk és elemünk részt vesz a házikós és junior ágyakat is ideértve, kivételt képeznek a kiegészítő matracok.

Az akció alatt ingyenes látványtervezéssel állunk az érdeklődők szolgálatára a minél könnyebb döntés érdekében, valamint szakképzett kollégáink segítenek kiválasztani és megtervezni a megálmodott babaszobát vagy kisgyerek birodalmat.

Bababútor Babamama Expo 2018 Babbo banner

*Az akció időtartama:
2018. november 12 - 2018. november 25.

Az akció nem összevonható más kedvezményekkel!

Kapcsolódó linkek:
További videók

 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.