MENÜ

Rendelj még idén és meglepünk!

Rendelj még idén és meglepünk!

Régóta szemezel a kinézett bababútorral mely álomszéppé varázsolná születendő babád szobáját?
Akkor itt egy lehetőség, hogy még szebb és barátságosabb legyen a babszoba.

Rendeld meg még idén Babbo bababútorod és ajándék látványtervezéssel, valamint a kiválasztott családhoz tartozó praktikus polccal lepünk meg.
Ehhez nem kell mást tenned, csak felvenni velünk a kapcsolatot és mi az egyeztetett elképzelések alapján megtervezzük és legyártjuk Neked és Babádnak azt amire vágysz. Bárhol is lakj az országban a bútorokat ingyenesen szereljük be az otthonodban.

Az akció a Babamama Expó 2016-os rendezvényen regisztrált érdeklődők számára is elérhető!
Az ajándék polc csak komlett szett vásárlása esetén ingyenes. *

Várjuk jelentkezésed! Szakképzett kollégáink segítenek, bármi kérdés is merüljön fel.

Információ:
Bucsú Csaba
+36 30 966 4306
csaba@babbo.hu

Babbo bababútor - Ahol az álmok kezdődnek...


* Az ajándék polc csak komplett szett, azaz babaágy, pelenkázó komód, kétajtós szekrény minimális vásárlás után ingyenes! Más elemösszeállításra is lehetőség van, csak a fent említett bútotok összeghatárát érje el a vásárlás.

 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.