MENÜ

Találkozzunk! BabaMama Expo 2019. november 22-24.

Szeretettel várunk az ország legnagyobb és legszínvonalasabb baba-mama eseményén, ahol találkozhatsz a 4x MagyarBrands díjas Babbo bababútorral is!

A Babbo bababútor 2013-ben mutatkozott be, a márka születését ikerlányaink születése inspirálta.
Az Ő növekedésükkel bútoraink elemválasztéka is bővült, így már nem csak a legkisebbeknek, hanem az óvodás gyerekeknek is készítünk ágyakat, akár egyedi elképzelések alapján is.

Idén 6. alkalommal veszünk részt kiállítóként a BabaMama Expón, ahol megtekinthetők lesznek a dönthető fekvőfelületű babaágyak, az igény szerint alakítható szekrények, a praktikusan kialakított pelenkázók, és az óvodások körében igen népszerű házikós ágyunk is.A kiállításra az alábbi bútorcsaládokkal készülünk:

Házikós junior ágy – vendégágyas kivitellel
Stella Prémium – rózsaszín
Stella – kék
Mare – juhar
Luna –rózsaszín
Fiore – zöld

Várunk szeretettel minden kismamát és kispapát, óvodást és szüleiket, valamint a babát tervező párokat is!

A rendezvény ideje alatt szakképzett kollégáink – akik apukák – állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a tökéletes babaszoba megtervezésében, kialakításában.

Használd ki a lehetőséget, és élj a Babamama Expo által kínált kedvezménnyel!
Várunk a 34e standon!

A kiállítás időpontja: 2019. november 22.-23.-24.
A kiállítás helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva: minden nap 10:00 - 18.00
Információ: babamamaexpo.hu

Kapcsolódó linkek:

Babamama Expo 2014 video
Béres Alexandra babaszobája video
Tatár Csilla babaszobája video
Nádai Anikó babaszobája video
Mádai Vivien babaszobája video
Ördög Nóri babaszobája video

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.