MENÜ

Üzemünk

 

Üzemünk:

 

    A Babbo bababútor nagy hangsúlyt fektet a minőségi bútorok előállítására. Az, hogy ez a gyakorlatban is megvalósuljon professzionális gépparkra van szükség a szakképzett és elhivatott kollégák mellett. Cégünk a gyártáselőkészítéstől kezdve a kiszállításig mindent a szigorú minőségbiztosítási feltételek mellett végez. 

Modern gépparkunk teszi lehetővé a bútoralkatrészek pontos, precíz megmunkálását melyet CAD technológia támogat. A leszabott bútoranyagok végső formájukat egy SCM CNC megmunkálóközponton nyerik el, majd a felületkezelés következik amit bababarát, fa játékszerekhez is használt anyagokkal végzünk. Ezt követően kerülnek összeállításra a bútorok a beépített minőségi alkatrészekkel és az egyedi megoldásokkal együtt.
 
Babbo bababútor - babaszoba
   
Babbo bababútor - babaszoba alapanyagok     Bútorainkat minden rendelés alkalmával egyedileg gyártjuk le megrendelőinknek. Minden megrendelőnknek lehetősége nyílik egyedi megoldásokat rendelni bútorához, vagy akár teljesen egyedi igényeket is le tudunk gyártani.
Lehetőség van a színek, a méretek, a nyílásirányok vagy akár a belső kialakítás teljesen egyénre szabott módoosítására.
A legtöbb egyedi igény felár nélkül választható, így mindenki az álmainak megfelelő bútort tudja megrendelni. A bútorok egyedi kialakításához kollégáink magas szakmai tapasztalattal állnak mindenki rendelkezésére.
   
    A Babbo bababútor minden megrendelést igyekszik a legrövidebb határidő alatt teljesíteni. Ehhez raktárkészletünkkel igyekszünk felkészülni a leggyakrabban rendelt családok bútorelemeivel.
Ezeket az alkatrészeket felületkezelés nélkül tároljuk, hogy egy ilyen megrendelés esetén azonnal elérhető legyen. A gyártási idő lerövidülhet mivel nem kell a gyártási idejét kivárni az alkatrésznek, hanem azonnal felületkezelhető. Az egyedi igények természetesen több időt igényelnek. Rendeléseink elég nagy része ilyen jellegű ezért felkészülten várjuk ezen igényeket is.

Babbo bababútor
Babbo bababútor - babaszoba

 

 

 
Babbo bababútor

Babbo bababútor
1154 Budapest, Szentmihályi út 44.
Tel: +3630 966 4306
Web: www.babbo.hu
E-mail: info@babbo.hu
Nyitva tartás:
H. - P.: 8.00 - 17.00                                          

 

Kiállítás képekben:

A fenti képek a legnagyobb "bemutatótermünkben" készültek, mely évente egyszer nyitja meg kapuit. Ez a minden évben megrendezésre kerülő Babamama Expo.

 
         
Elegáns babaszoba. Ez a LUNA!   Magasfényű bababútor - STELLA Prémium Modern bababútor pelenkázó - STELLA
Elegáns, stílusos babaszoba. Ez a 
LUNA bababútor családunk
  Prémium kategóriás bababútor,
modern vonalakkal. 
Moder bababútor Tatár Csilla
ajánlásával! Ez a STELLA!
 
         
Modern vonalak - STELLA Prémium bababútor   Színes babaszoba  - FIORE bababútor Babbo bababútor - LUNA babaszoba
Magasfényű bababútorok akár 
egyedi színekben és kialakításban
  Sokszínű bababútor mely egyedi
színvilágban is rendelhető. FIORE
Ördög Nóri is a LUNA bababútort
választotta kislányának.
 
         
Juhar bababútor - MARE babaszoba   FIORE zöld babaszoba - Babbo bababútor Babaágy ágyneműtartóval - MARE babaszoba  
MARE babaszoba, klasszikus 
vonalvezetéssel
  Nádai Anikó is a FIORE babaszoba
elemeit választotta kisfiának!
Babaágy ágyneműtartóval, akár
egyedi kialakításban is
 
         
LUNA babaszoba - Babbo bababútor   Kiságy ágyneműtartóval - Babbo LUNA babaszoba MARE tölgy bababútor - Babbo  
Elegáns, lágy formák. A Babbo
bababútor egyedi gyártást is vállal
  LUNA babaágy ágyneműtartóval a
lágy formák kedvelőinek
Babaszoba elegáns de egyben 
klasszikus vonalakkal. Ez a MARE
!
 
         


 

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.