MENÜ

Várandósok Napja, 2014. március 22.

Babakunyhó, Babbo bababútor

Babakunyhó Várandósok Napja

Szeretettel várunk 2014. március 22-én szombaton, a Babakunyhó – Pepita Marketing Kft. szervezésében megrendezésre kerülő Várandósok Napjára, ahol kiállítóként a Babbo bababútor is részt vesz.

Az oktató-felvilágosító napra a Mare család elemeivel készülünk, ahol saját szemeddel is megtekintheted a piacon elsőként a Babbo által gyártott dönthető fekvőfelületű babaágyat, és közvetlenül a gyártótól kaphatsz választ minden felmerülő kérdésedre.

A kiállításon 500 kismama vehet részt, a részvétel regisztrációhoz kötött!
Regisztráció

A kiállítás időpontja: 2014. március 22.
Helyszín: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19.-21.
Nyitva tartás: 10:00 – 16:00

A rendezvénnyel kapcsolatban további részleteket a Babakunyhó weboldalán találsz!

Pocaklakó babáddal együtt számítunk Rád!

Babbo®

Vissza a hírekhez!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.