MENÜ

Mare termékcsalád

Babaszoba, MARE juhar, Babbo bababútorBabbo bababútor  

A meghitt hangulatot övező MARE család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, természetességet, nyugalmat és melegséget árasztva a baba „lakosztályába”.

A bútorok kiváló minőségű, egyedi formában megálmodott és gyártott berendezések, magas minőséget képviselő BLUM vasalatokkal. A felületkezelést tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

A bútorok megfelelnek az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

A MARE család színei:

Bababútor juhar, Babbo  Juhar Bababútor dió, Babbo  Dió Bababútor natúr tölgy, Babbo  Natúr tölgy Bababútor cseresznye, Babbo  Cseresznye Bababútor szürkés tölgy, Babbo  Szürkés tölgy

Elérhető színvilágok:

.

Kiságy, 120x60cm-es matrachoz, három magasságban állítható, legfelül dönthető ágyráccsal, egyik oldalon kiszedhető lécekkel
Babaágy, 140x70cm-es matrachoz, három magasságban állítható, legfelül dönthető ágyráccsal, egyik oldalon kiszedhető lécekkel
Átalakítható babaágy, 140x70cm-es matrachoz, három magasságban állítható, legfelül dönthető ágyráccsal
Gyerekágy átalakítható kivitelben, két fiókos ágyneműtartóval 160x80cm-es matrachoz. Három összeszerelési módban használható.
Ágyneműtartó, a kisebb ágyhoz, alul görgős, teljesen kihúzható fiókokkal
Ágyneműtartó, a nagyobb ágyhoz, alul görgős, teljesen kihúzható fiókokkal
Pelenkázó komód, 70x50cm-es pelenkázó betéthez, mély fiókokkal
Komód, három mély fiókkal, a pelenkázó méreteivel
Egyajtós szekrény polcos/akasztós, variálható kivitelben
Kétajtós szekrény polcos/akasztós, variálható kivitelben
Kétajtós szekrény polcos/akasztós, variálható kivitelben, alul fiókkal
Könyvespolc nyitott kivitelben, alul egy széles, mély fiókkal
Játéktároló fekvő kivitelben, egy széles fiókkal, két nyitott polccal
Játéktároló magas, egy széles fiókkal, négy nyitott polccal
Játéktároló széles, egy széles fiókkal, négy nyitott polccal
1 2
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.