MENÜ

Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözöljük a Babbo bababútor weboldalán!

Cégünk 28 éve kezdte működését családi vállalkozásként, irodabútorok és konyhabútorok tervezésével és beépítésével, valamint lakások, házak és irodaházak asztalos munkálatainak komplett kivitelezésével foglalkozik, emellett pedig lapszabász üzemünk fogadja folyamatosan az otthon barkácsolók és asztalosok kívánságait.

Ikerlányaim születése inspirált minket arra, hogy egy új márkanévvel képviseljük magunkat a bababútor piacon.

A 21. század által megkövetelt funkcionalitás és formavilág tekintetében - saját tapasztalatainkat is beletervezve – modern, dinamikus, ugyanakkor nyugtató színvilágú, praktikus családokat álmodtunk meg.

Bútoraink minden tekintetben megfelelnek a Magyar Szabványügyi Testület, illetve az Európai Unió termékbiztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi követelményeinek.
Mindezen elvárások teljesítését magasan képzett munkatársaink és modern gépparkunk teszik lehetővé.

Tekintse meg kínálatainkat, és ha bármi kérdése merülne fel, az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésére:

       Babbo®bababútor

        1154 Budapest, Szentmihályi út 44-46.
        e-mail: info@babbo.hu
        telefon: +361 271 0459
        fax: +361 306 2469
        mobil: +3630 966 4306

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel

Bucsú Csaba
faipari mérnök
ügyvezető

 

2013. április 2.

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.