MENÜ
Ügyfeleink írták

Béres Alexandra ajánlása

Bababútor"7 évvel ezelőtt Panna érkezése megmutatta nekem, hogy egy kisbaba születésével mennyi új, apró és nagyobb, szerethető tárgy jelenik meg az életünkben. Talán vége sem lehet annak a sornak, amit szíve szerint egy anyuka beszerezne a picinyének..., de aztán hamar észrevesszük, hogy jó ha hallgatunk a józan ész szavára és megfigyeljük milyen a kisbabánk habitusa, mit használ szívesen..."

Béres Alexandra
Béres Alexandra aláírása - Babbo bababúror


Bővebben ...

Köszönet...

Szeretném megköszönni Önöknek a gyönyörű bútorokat! :) Továbbá a minden tekintetben korrekt szolgáltatást és a határidő betartását.
Sajnos manapság kevés hasonló tapasztatunk van, ezért szeretném megköszönni Önnek és a Babbo csapatának, hogy élvezetessé tették számunkra a bútorok beszerzését!
Bátran fogom Önöket ajánlani az ismerőseimnek!  

Minden jót kívánva,
 
Üdvözlettel,

Sági-Balogh Anett és Sági Ferenc Szilárd
Budapest - (STELLA család)


Bővebben ...

Tatár Csilla ajánlása

"A babaszobáról abban a pillanatban elkezdetem álmodozni, amikor megtudtam, hogy Milán a pockomban van. Konkrét elképzelésem nem volt, csak a színekben voltam biztos,a részleteket illetően pedig a megérzéseimre hallgattam. Abban biztos voltam..."


Tatár Csilla


Bővebben ...

Nádai Anikó ajánlása

Bababútor"Minden édesanya tökéletes életet szeretne biztosítani gyermeke számára. Már az első perctől fontos, hogy a kisbabánk komfortosan érezhesse magát. Kismamaként sokszor próbáltam elképzelni a babám számára a lehető legtökéletesebb környezetet, rengeteg képet és katalógust néztem meg, de amikor a Babbo kínálatával találkoztam, éreztem, hogy megtaláltam az igazit...

Nádai Anikó
Nádai Anikó aláírása - Babbo


Bővebben ...

Mádai Vivien ajánlása

"A világ legcsodálatosabb időszaka a babavárás, aminek fontos része, hogy megfelelő környezetet teremtsünk születendő gyermekünknek. Kezdettől fogva tudtuk, hogy valami olyat keresünk, ami nem csak praktikus és kényelmes, de különleges is.Így találkoztunk a Babbo bababútoraival...

Mádai Vivien


Bővebben ...

Fiore család - Ördög Nóri színvilágában

"Imádom a lakást rendezgetni. Alig vártam már, hogy a kicsi Szofikám szobáját is berendezhessem. Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy a legmegfelelőbb bababútort találjam meg a kislányom számára. A Babbo bababútort internetes keresés során találtam meg..."

 

Kozma Melinda

Nyíregyháza (Fiore család - egyedi színben)


Bővebben ...

Az első...

"A kiállításon tapasztalt személyes szimpátia, rugalmasság, szakmai hozzáértés, a kiállított bútorok minősége és dizájnja miatt úgy éreztük, hogy számunkra és a kisbabánk számára a Babbo bútorai a legjobb választás. :)"

Ertsey Diána és Géza
Budapest - (MARE család)


Bővebben ...

Az első babbo baba...

Babaágy 140x70, Babbo MARE dió

Megszületett az első babbo baba!
Édesanyja, ezt a tündéri fotót küldte nekünk, amint a csöppség éppen alszik...
Szép álmokat!

Fazekas Szilvia
Budapest - (Mare család)


Bővebben ...

Felnőttes babaszoba...

"Azért választottunk titeket, mert nálatok találtunk olyan bútorcsaládot, ami stílusban inkább ifjúsági, mint kimondottan bébi bútor, viszont van benne rácsos kiságy.
Az fogott meg a Babbo bababútorokban, hogy praktikusak, tágasak, biztonságosak és egyediek.
Kiváló minőségű bútorok.
A házhozszállítás és összeszerelés nagyban megkönnyíti a vásárlók dolgát, mindemellett csendes, koszmentes és precíz."

Zábojnyik Mariann
Tatabánya - (Mare család)


Bővebben ...

1 2
Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.