MENÜ

Fiore család - Ördög Nóri színvilágában

"Imádom a lakást rendezgetni. Alig vártam már, hogy a kicsi Szofikám szobáját is berendezhessem. Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy a legmegfelelőbb bababútort találjam meg a kis lányom számára.

A Babbo bababútort internetes keresés során találtam meg. Rögtön kiszúrtam a Fiore termékcsaládot, hiszen ezt a termékcsaládot az izgő-mozgó babák ihlették, és Szofi már a pocakban is kis izgő-mozgó baba volt.

Ami számomra nagyon fontos volt, hogy a babaszoba színvilágához olyan színű bababútort kellett találnom, ami teljesen beleilleszkedik az enteriőrbe. Ezért telefonon megkerestem a Babbot és legnagyobb örömömre azt az információt kaptam, hogy semmi akadálya annak, hogy egyedi színben készítsék el számomra az általam megálmodott bútorokat. (Határtalan volt az örömöm)

Rendkívül gyorsan le is szállították.

Maximálisan megvagyok elégedve a Babbo csapatának a hozzáállásával, az általuk gyártott forma-, illetve színvilággal, és ami még ennél is fontosabb, hogy a Babbo által legyártott bútorok abszolút megbízhatóak, biztonságosak, ami úgy gondolom minden szülő számára elsődleges szempont.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a mai modern kornak megfelelő bababútort szeretne gyermekének.

Kozma Melinda
Nyíregyháza (Fiore család - egyedi színben)

Vissza az ajánlásokhoz!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.