MENÜ

Nádai Anikó ajánlása

Bababútor"Minden édesanya tökéletes életet szeretne biztosítani gyermeke számára. Már az első perctől fontos, hogy a kisbabánk komfortosan érezhesse magát. Kismamaként sokszor próbáltam elképzelni a babám számára a lehető legtökéletesebb környezetet, rengeteg képet és katalógust néztem meg, de amikor a Babbo kínálatával találkoztam, éreztem, hogy megtaláltam az igazit. Ez volt az a bizonyos “meglátni és megszeretni” érzés, ami ritkán jön el egy ember életében. Ma már biztosan tudom, hogy a Babbo bútorcsalád a legjobb választás mind a baba mind a mama számára, mert egy olyan világot teremt, ahol gyermekem minden nap örömmel ébredhet fel."

Nádai Anikó
Nádai Anikó aláírása - Babbo

Vissza az ajánlásokhoz!

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.