MENÜ
Videók

Béres Alexandra gyerekszobája, videó

2017-11-03

Béres Alexandra a Babbo bababútor arca 2017, Stella bézs

 

Béres Alexandra másodszorra választotta a Stella bútorcsalád bézs elemeit, melyekkel kisebbik lányának, Flórának szobáját rendezte be.

Bővebben ...

Tatár Csilla babaszobája, videó

2016-06-28

Tatár Csilla a Babbo bababútor arca, Stella bézs Tatár Csilla, a Babbo bababútor arca, kisbabájának szobáját a Babbo Stella család bézs színű elemeivel rendezte be.

Bővebben ...

Nádai Anikó babaszobája, videó

2015-12-09

Nádai Anikó Fiore zöld Babbo bababútora Nádai Anikó, a Babbo bababútor arca, kisbabájának szobáját a Babbo Fiore család zöld színű elemeivel rendezte be.

Bővebben ...

Babamama Expo 2014, videó

2015-01-28

Babamama Expo 2014, Babbo bababútor 2014. november 14-16. között 9. alkalommal került megrendezésre a Babamama Expo, ahol a Babbo bababútor második alkalommal kiemelt támogatóként vett részt.

Bővebben ...

Mádai Vivien babaszobája, videó

2015-01-06

Mádai Vivien Stella prémium fehér Babbo bababútora Mádai Vivien, a Babbo bababútor arca, kisbabájának szobáját a Babbo Stella Prémium család fehér színű elemeivel rendezte be.

Bővebben ...

Ördög Nóri bababútora, videó

2015-01-06

Ördög Nóra Babbo Luna Babaszobája

Ördög Nóri születendő kislányának babaszobájához a Babbo bababútor LUNA családjának egyedi elemeit választotta.
 


Bővebben ...

Termékcsaládok

A 21. századi vonalvezetésű STELLA bútorcsalád rejtett fiókos pelenkázója és fiókos szekrénye kihívás a cseperedő babák számára, és praktikus tárolóhely az anyukák részére.

Az izgő-mozgó, huncut babák ihlették a FIORE bababútor kiságyait és négy fiókos pelenkázóit, az egyedi színösszeállítású elemekkel a babaszoba különleges hangulatú lesz! 

A LUNA bútorcsalád szögletes formája és egyedülálló kerek gombjai elegáns összhatást, páratlan hangulatot teremtenek a babaszobába. Különleges bababútor - különleges babának! 

Visszafogott, kerek formák jellemzik a SOLE bababútor elemeit, a babaágyhoz illeszthető pelenkázóval és játéktárolóval sorolható bútorcsaládot kapunk, mely ideális az egységeket kedvelők részére.

A STELLA PRÉMIUM bababútor magasfényű babaágya, pelenkázó komódja, variálható kétajtós szekrénye fényűző körülményeket teremt minden babaszobába, Tandem fiókjaival egyedüli a Babbo bababútor kínálatában. 

A meghitt hangulatú MARE bababútor család a környezet színeivel díszíti a babaszobát, tágas pelenkázói, átalakítható babaágyai minden lakásba illenek, harmóniát és nyugalmat teremtve a legkisebbeknek.

A Junior család elemeihez megálmodott házikós ágyak a biztonság érzésével kényeztetik a gyerekeket, miközben kialakításuk révén akár ott feküdhetünk mellettük, míg álomba merülnek.